Dato
24/02-2011
Forfatter
Bestyrelsen
Titel
Fordele ved medlemskab
Emne
Diverse

Præcist hvad får du ud af, at være medlem af Silkeborg Net Gruppe.

ArrangementerSNG afholder netværkstræf for medlemmerne, spændende over en weekend. I skoleferierne (efterårsferie, vinterferie, påskeferie, osv) erstattes det korte træf så vidt muligt med længerevarende arrangementer, vi bestræber os på at afholde et arrangement pr 2. måned.
Klubbens udstyrSNG råder over et gigabit switche med kabling til alle.
EkspertiseSNG er for alle der interesserer sig for at spille i netværk, og ikke nødvendigvis kun for hardcore freaks. Men det betyder ikke, at der i den hårde kerne ikke findes folk, der har erfaring med at tackle de problemer, der kan opstå med netkort og computer- netværk.
Udfordring og udviklingSNG er stedet, hvor du har mulighed for at møde Silkeborgs bedste spillere indenfor de forskellige genrer. For dig som nybegynder, betyder det at du får alle tiders mulighed for at få indblik i mestrenes metoder og taktikker. Og alle hard-core-gamers får endelig den modstand I savner, eller mulighed for at slå fast, hvem der rent faktisk er byens bedste i klubbens officielle konkurencer.
KontakterDa SNG netop er for alle, er det ikke usandsynligt, at du her møder de personer, du inviterer med til dit næste træf.
E-mailSom medlem kan du få en e-mail adresse på sng.dk, f.eks. ditmedlemsnummer@sng.dk eller fornavn@sng.dk, kontakt bestyrelsen.
PrisAlt dette får du for kun 120 kr. pr år. Kontakt vores formand Jonas Skou for yderligere information om foreningen.
Bestyrelsen