Dato
11/04-2012
Forfatter
Balsac
Titel
NT87
Emne
Træfrapport

Træfrapport NT87

Tak til alle deltagere for et rigtig hyggeligt NT87.

Det er altid en blanding af hygge, grin og spænding når vi mødes til Nettræf, men der er nu altid et eller andet særligt over et træf i påsken.

Jeg kan ikke rigtigt sætte fingeren på hvad der gør et påske-træf anderledes; måske er det fordi alle har fri i så mange dage at det giver en anden stemning eller måske er det bare det spirende forår der kribler i os allesammen, og løfter humøret og lysten til at dyste med hinanden :-) Under alle omstændigheder var det super hyggeligt...

Vi fik holdt nogle gode konkurrencer med masser af deltagere. Vinderne fik som sædvanligt både slik og cola, samt et ekstra lod i hatten til den store lodtrækning hvor alle deltagere får et lod for hver konkurrence de deltager i, og søndag løb Jonas a.k.a. Lord Awesomeness af med præmien - frit valg på alle hylder på Steam!

På storskærmen så vi en dejlig dejlig syv timers togtur i Norge. Der er kommet forslag om at konkurrencen til næste træf skal være at huske flest af stationerne fra togturen :-)

Som vi plejer, åbnede vi i løbet af træffet for tilmelding til næste NT. Sjældent har vi set et hurtigere tilløb... inden vi lukkede søndag, var der kun 11 ledige pladser tilbage til NT88. Måske skyldes det vores sms-liste, hvor man kan få en besked når tilmeldingen åbnes, eller måske er det bare fordi 43 timers gaming og hygge er det eneste rigtige at bruge weekenden i uge 23 på :-D
Har du endnu ikke fået booket plads, så se at komme ud af starthullerne...

Balsac