Dato
08/07-2015
Forfatter
Flemming
Titel
Bestyrelsesmøde 15/04-15
Emne
BestyrelsesmødeBestyrelsesmøde 15-04-2015
Til stede: Robert, Jonas, Jacob, Martin, Anders og Flemming.
Meldt afbud: Nikolaj, Søren og Kenneth

1) Valg af dirigent
2) Økonomi
3) Forrige træf (NT105)
4) Næste træf (NT106)
5) Næste træf igen (NT107)
6) Evt

1) Valg af dirigent
Vi valgte Jonas.

2) Økonomi
25 % af indtægterne fra forrige træf (både bodsalg og entre) er kommet ind på MobilePay, så det tolker vi som en succes og fortsætter selvfølgelig. Vi skal dog lige sikre os at vi bruger MobilePay på den rette måde i forhold til deres regler. Vi har sund økonomi, så vi begynder selvfølgelig at kigge på hvordan vi omsætter pengene til gavn for medlemmerne.

3) Forrige træf (NT105)
Opstillingen gik rigtig godt, vi var mange til at hjælpe (tak for det) og vi glemte ikke noget. Alle konkurrencer blev afholdt. Vi havde desværre 16 (!) deltagere der havde booket plads, men som ikke kom alligevel. Det er rigtig træls, da det både giver mindre stemning til træffet og der er nogle medlemmer som ikke kan deltage. Husk nu at melde afbud til en fra bestyrelsen, hvis I ikke kan komme alligevel. I forhold til oprydning, så kunne vi godt have brugt en person mere til at hjælpe, så vi tager gerne mod hjælp her. Det tager ca. 1 time efter træffet.

4) Næste træf (NT106)
Konkurrencer: UFC 2012 (PS3, Flemming), Kubb (Kenneth) og vores vote konkurrence (Martin).
Indpisker: Flemming
Hvis vejret er til det, så regner vi med at grille pølser (Martin sørger for grill, Anders er grillmester og tager imod penge, og Robert køber ind til det).

5) Næste træf igen (NT107)
Konkurrencer: Pong (Trials:Fuzion som backup hvis vores Pong ikke virker, Jonas), Worms – Clan Wars (Martin) og vote konkurrence.

6) Evt.
Hjemmeside.
Martin fra bestyrelsen har fornyeligt lavet et booking system, så ved at genbruge dele af dette bør vi kunne lave et bookingsystem hvor man kan betale ved bestillingen af sin plads. Dette bør forhindre at vi står med en masse bookede pladser uden deltagere. Vi vil fokusere på booking delen, da det er her hvor vi har mest at vinde ved at få noget nyt.
Vi vil forsøge at have en virkende prototype klar til bestyrelsesmødet efter NT107 (19. August).

Larm.
Vi er selvfølgelig glade for at deltagerne hygger sig og har det sjovt til vores træf, men hvis man larmer så meget at der er til irritation for andre deltagere, så vil vi opfordre til at man dæmper sig (så meget det nu er muligt når man er dybt involveret i en konkurrence). Hvis I oplever at en anden deltager larmer for meget, så kontakt venligst bestyrelsen og så skal vi nok tage en snak med vedkommende.

Netværksovervågning.
Vi vil gerne sætte noget overvågning op, så vi kan spotte om vi har problemer med vores netværk. Vi prøver at finde noget hardware og en Windows licens hos medlemmerne af bestyrelsen, så det ikke koster foreningen penge.


Bestyrelsen for Silkeborg Net Gruppe

Flemming